torsdag 29. oktober 2009

Hormonell tenåring på vei??

Under morgentisseturen i går ble mor noe forfjamset. Alvin har vist null takter til å ville tre av på naturens vegne på 3 bein. Han kneler pent på alle 4 og ser ut som ei lita tispe. Han har jo passert 7 1/2 mnd allerede og 'burde' etter boka snart bli tenåring med markeringsbehov. Ikke at vi stresser så mye med det, men alle har gjort oss oppmerksom på alle utfordringene vi får når hannene skal markere overalt, slutter å høre etter, kan 'ingenting' at det de har lært osv.
Først skvettes det i knestående før han snuser seg videre bortover langs gjerdet ved lekeplassen. Så må det skvettes enda en gang (har jo sovet hele natta og må VELDIG), og halvveis i skvetten løfter han jommen beinet og blir stående på 3 bein! :D Riktignok er han støttet av gjerdet på ene sida, men det ser unektelig litt kult ut. Voffsen min er i ferd med å bli stoooor!! :D
Det ble med det ene forsøket i går, så det vil nok ta enda litt tid før han er skikkelig tenåring, og mor syns det er helt ok. Men litt morsomt var det jo. ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar