søndag 29. mai 2011

Yess!!

Etter ei intens og lang utstillingshelg er vi nå slitne, men fornøyde med innsatsen, både mor og hund. Dobbelutstilling på Trondheim hundefestival starta lørdag med litt sol og lett skydekke. Det hadde regna mye om natta, men første regndråpen møtte vi faktisk ikke før vi begynte å laste inn i bilen lørdag.
Alvin var ekstatisk over å være med på utstilling igjen og klarte nok ikke løpe særlig pent, selv om de verste bukkesprangene nå ser ut til å være borte (bank i bordet). Mulig gangarten hans var grunnen til den noe merkelige kritikken om at han løp med beina i kryss (?) foran? Sannelig om jeg vet.
Dommer: Des Manton.
Kritikk: '2 years. Well up for size. Strong head, good eyes and ears. Adequate angulations front and rear. Firm topline. Presented in good coat, moving good in profile. Was moving rather wide in rear and crossing in front.'
Dermed fikk vi en blå etter de nye reglene.
Søndagen startet med mildt sagt øsende regnvær, så Alvin ble påkledd regndress og potesokker for morgenskvetten ute. Yr hadde imidlertid meldt oppholds og faktisk gløtt av sol, så vi måtte holde motet oppe. 5 min før vi skulle i ringen, holdt det opp å regne! :-) Etter vi var ferdige brøt sola gjennom og fortsatte å stråååle resten av dagen! Da er det stas med utstilling!!
Alvin løp mye bedre i dag og fikk en god kritikk.
Dommer: Rui Oliveira.
Kritikk: 'Good head. Good shape and shoulders and neck. Good quarters. Good movements.'
Excellent og vår første CK!! :-) Han vant klassen sin og ble 3. beste hannhund. Det gjør godt for selvtilliten!! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar