onsdag 6. april 2011

Sannheten kommer for en dag!

Øyyy!! Du?? Ja, DU, ja! Du som har hund - plukker du ALLTID opp etter hunden din?? Hånda på hjertet? HVER gang?? Nehei?? Hvorfor ikke?
- glemt pose
- så ikke at den gjorde fra seg
- for langt unna stien/veien
- ingen som går der likevel
- det forsvinner jo så fort uansett
- i snøen har det jo ingenting å si
AAAARRRGGH!!!! Det er omtrent det verste jeg vet!! Har man skaffa seg hund, får man søren meg ta opp etter'n også. Det er DITT ansvar at ikke MIN hund tramper oppi dritten til DIN hund!! Greit nok for meg som har vanntette støvler i tilfelle jeg er så uheldig å trampe oppi der jeg går sikk-sakk mellom klysene i veikanten - støvlene kan vaskes av kjapt og greit. Men når min hund tramper oppi og får dette inni pelsen, må den dusjes, vaskes, tørkes, børstes og kammes etterpå, en prosess som fort tar et par timer til sammen.
Lurer på hvordan det står til i hodet på enkelte når de lar sånt ligge og slenge. I snøsmeltinga er det unevnelige mengder som kommer til syne, grisete, utklemte og hæææslige klyser som har ligget lenge og gått i oppløsning. Er det nødvendig da?? Jeg tar opp uansett hvor jeg befinner meg - på vei, sti, skog - spiller ingen trille. Selv om vi er midt i skogen - hvorfor skal den ligge der og dunste? Slik at neste hund skal få den under beina?
Og NEI - hundebæsj går IKKE i oppløsning i snø ila vinter'n. Den blir bare liggende og vente på våren...
*D e myttjy som kjæm fram når snø'n forsvinn...*

2 kommentarer:

  1. Takk! Helt enig med deg og jeg er også en av de få som plukker opp uansett om jeg er ved vei eller midt i skogen! Om jeg er å går midt i skogen så er det garantert andre og som er det, og bæsj er like ille å tråkke i der som andre plasser!
    -Tone

    SvarSlett
  2. Godt vi hvertfall er 2! :D
    Vurderte nesten helt seriøst å ta med meg en søppelsekk oppi ei tralle og gå langs veien en dag også. Fytti grisen, som det ser ut... Men det ble bare nesten. Får være grenser for hvor mye man skal ta ansvar for andres dritt...

    SvarSlett