mandag 18. april 2011

Er det mulig???

Bør helt sikkert ikke si det høyt, for da har sånne ting en tendens til IKKE å fortsette som en trend, men kanskje det går an å hviske litt?? Bare bittelitt?
Lurer nemlig på om Alvin har knekket apportkoden?!?!? :-o
Poden har bretta papirfly den siste uka, og det skulle prøvefly'es på stua i dag etter middag. Alvin skjønte at noe skulle skje og svinsa ivrig rundt ham. Jeg advarte Poden om at dersom det ble kasta, måtte Alvin få lov til å hente det, og flyet ble trolig ikke helt det samme etterpå... ;-) Det var forsåvidt greit, og flyet ble sendt. Alvin fløy som en pil etter flyet, henta det og løp tilbake til Poden med det!! :D Mor ble så fornøyd at hun fløy inn på kjøkkenet etter go'biter som Alvin lykkelig mottok sammen med masse ros. Så satte han seg spent ned og venta på flere 'oppdrag'. Det hele gjentok seg 3-4 ganger der Alvin fløy som en vind, henta flyet og tok det med tilbake, nesten prikkfritt hver gang, og han var ellevill når han fikk ros og go'biter. Utrolig moro!! Tenk om det faktisk går an å gjøre dette ute også, da med litt andre gjenstander enn papirfly? :p Vi har tidligere forsøkt med ball både inne og ute, men da har han vist liten interesse for å apportere. Egentlig har han prøvd å gjemme skattene han har 'fått' i stedet... ;-)
Tar gjerne imot tips til gjenstander som kan minne litt om papirfly som kan apporteres ute! :-) Tenkte kanskje at det bør være lett, helst ikke rulle kanskje og være litt mykt å bære? En hanske? Freesbee? Sannelig om jeg vet... Moro var det nå. :-)  

1 kommentar:

  1. Kult at apporteringslyset har gått opp for Alvin!! :) God påske til dere!!

    SvarSlett