lørdag 9. mars 2013

Alvin 4 år!!

Da er den lille, store, vimsete, energiske, tøysete, snille, rare, ullpelsete og verdens beste Alvin 4 år!! Han aner trolig lite om det sjøl, men Vesla på 10 syns det var litt ille at vi ikke hadde ordnet gave... :-p Den beste gaven var vel turen både i går og i dag. Det er herlige dager!!
I går var det sol fra blå himmel, helt vindstille, fuglesang i skogen, lett pudderdryss oppå hard skare - perfekt for både tykk pels og matmor. ;-) Snøfallet fra dagen før utgjorde et eldorado i musespor og andre go'saker for en skarp snute, det var lett å gå overalt med den harde snøen under, ingen andre i skogen slik at man måtte gå med bånd. Da han etterpå krøllet seg sammen i senga mens mor krabbet opp i go'stolen foran peisen, tror jeg ikke man kommer nærmere himmelen, hvertfall ikke for den som ikke er troende til den slags. ;-)
I dag ble det om mulig enda bedre vær med knallblå himmel og sol, og selv om vinden var litt skarp i kinnene, var det nødvendig med solbriller for å se hvor man gikk. Nå venter ymse go'biter i kong for en liten cockergutt. Stort mer tåler ikke en liten sensitiv mage.
Ellers kan det kanskje se ut som han holder på å bli mer 'voksen' i hodet også. Det er faktisk mulig å gå forbi en annen hund uten å gå ut av sitt gode skinn. Men det skal ikke mange blikk og kommentarer til før han villig lar seg lede inn i barnslig lek på stuegulvet, så vi er ikke helt på bedagelig-labrador-nivå enda. ;-) God helg, alle hundevenner!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar