lørdag 11. februar 2012

Lite nytt

Det har ikke vært så stor aktivitet på hundefronten etter både utstillingssesongen var over og snøen satte en stopper for blodsportreninga. Alvin digger snø da, så han herjer rimelig fritt rundt i skogen for tida - med dress når det er klabbeføre og uten når det er kaldt. Jo dypere løssnø man kan dykke i, desto bedre! :D
Årlig kontroll hos dyrlegen viste bare velstand. Han har faktisk gått opp ca 2 kg fra i fjor etter iherdig fôring med go'saker til en kresen spaniel. Det vises over sidene at han har lagt seg ut (til matfars oppgitthet og frustrasjon), og det er tenkt trimmet utover våren sånn at han blir muskuløs og får mer dybde i kroppen. Han er jo veldig lang og virker enda lengre når han er smal. Får se hva dommerne mener utover sommer'n da...
Ellers har vi meldt oss på kurs i spesialsøk siste helga i vinterferien. Det blir spennende å se om Alvin liker/skjønner å bruke nesa på den måten også. Må begrense en del kursvirksomhet pga studentbudsjett fram til sommeren, men dette måtte vi prioritere.
Apropos snø og vinterføre - jeg skulle nok gått kontinuerlig med kamera når vi er ute på tur. Alvin har så mange merkelige manøvre på holkeføret eller i djupsnøen at jeg bare må le. Enten han absolutt SKAL gå så tett inntil brøytekantene han klarer selv om det er glatt, med den følgen at han blir liggende langflat, eller han tar sats for å komme seg oppover en skrent med djupsnø og ender med bokstavelig talt å tryne og kommer opp full av snø. Jeg ler meg skakk... ;-)
I dag lekte vi gjemsel i skogen. Vesla gjemte seg mens jeg holdt Alvin til hun ropte 'klar'. Han løp som et olja lyn og fikk go'bit før vi bytta. Litt verre for Vesla å holde en mildt sagt overivrig cocker mens matmor gjemte seg, men det gikk da på et vis. Fantastisk moro for alle! :D
På et valpeshow (som tilskuer) merka jeg imidlertid at det kribler litt i utstillingsfoten, så jeg håper vi får med oss et par stk denne sesongen også. En dag rundt ringen er veldig god medisin! :-)

2 kommentarer:

  1. Fortsett å feit opp gutten du, det han har nå må ikke trimmes bort! :D Gleder oss til en ny sesong med artige cockeraktiviteter sammen med dere! :)
    -Tone

    SvarSlett
  2. Å det kurset så jo helt toppers ut :) Det vil nok både han og du like. Mye bedre å bruke pengene på kurs og konkuranser enn utstilling ;)Alvin er den nydeligste cockeren uansett.

    SvarSlett