onsdag 9. mars 2011

Alvin 2 år i dag!!

Urokråka, bøllefrøet, pelsdotten og hele husets sjarmør er 2 år i dag!! :-D Med barn i huset vet man at alt må være rettferdig for alle - alltid! Derfor ble Alvin overrasket med bursdagssangen når alle i huset hadde stått opp, til stor forundring! :-p Matmor er på skoleopphold langt unna og fikk ikke overvært begivenheten, men det hadde visst vært underholdende.
Dagen blir nok feiret på vanlig vis - vente på at resten kommer hjem fra skole og jobb før det nok vanker en real tyggego'bit etter middag. Mor fant noen fylte tyggebein med noe marggreier her en dag, og en sånn en holder ham i ånde en god stund. I tillegg blir det nok en tur i skogen.
Ellers nærmer det seg vårens første eventyr med stormskritt, og mor er litt bekymra for den alltid knappe tida i forkant...

2 kommentarer:

  1. Grattis med dagen til Alvin!!
    Hurrahilsen fra Mia, Hayley, Trym, Noah, Hermine og My + de på to bein. :) :)

    SvarSlett
  2. Takk, takk! :-)
    Dagen ble visstnok feiret med måte. Barna i huset er jo lidenskapelig opptatt av begrepet 'rettferdig', og det må være likt for alle - alltid! Derfor måtte det selvsagt synges bursdagssang på 'senga' for han som for resten av familiens 2-beinte medlemmer. Midtpunktet ble visstnok 'tatt på senga', for han virket svært forundret der de sto rundt ham og sang en tidlig morgenstund *fnis* Etter frokosten fikk han en tyggepinne og var fornøyd da resten av familien dro av gårde. Ellers var det nok ikke store utskeielsene.

    SvarSlett