mandag 4. januar 2010

Godt nytt år!

Jula har forløpt i ganske fredelige og forventede former - smake på vannet i juletrefoten, gnage på nissene, sleike på glitteret, og til slutt kretse rundt seg sjøl 2-3 runder før man kveiler seg sammen under treet så barnålene spretter. Det var kanskje grunnen til at mor kasta ut treet tidligere enn vanlig...
Med det nye året kom det også snø. Masse snø! Men pelsen hjelper ikke akkurat til med snømåkinga. Faktisk blir det egentlig verre for den som måker når pelsen er ute samtidig. Da har nemlig snøen en tendens til å spres utover bakken igjen...
Og med snøen kom også pelsutfordringene. Alvin ser ut som et juletre fullt av juletrekuler når han kommer inn igjen, selv med bruk av dress. Ørene og brystet er kanskje verst, og det beste vi har funnet ut som hjelper hittil er en varm dusj. Spørs om det blir myyyye dusjing i vinter... Heldigvis trives han med det - løper rett inn på vaskerommet når vi kommer inn og nyter tilsynelatende det varme vannet over den kalde pelsen.
En annen utfordring er tovene som danner seg under armhulene, så der blir det nok noen lange kveldstimer for mor til å kamme, klippe og løsne opp.
Men snøbading er herlig altså!! :D Alvin er ekstatisk og kan ikke få nok av alt det hvite. Han har såvidt testa skiløypene også, men av mangel på riktig utstyr (fikk ikke stretchkobbel til jul...) ble det kun en liten prøve. Han blir imidlertid helt sikkert med på langtur i vinterferien! :-)

2 kommentarer:

 1. Kjenner til at snø kan være et problem ja! Her har vi investert i "kondomdresser" til begge frøknene; jeg finner ikke noe som beskytter bedre mot snø. Da er de dekket temmelig godt, men det blir noen floker i pelsen av den. På den andre siden blir det jo floker av snø lell, så kamme må man uansett! ;o)
  Godt nyttår forresten!
  Hilsen oss på Show Them

  SvarSlett
 2. Jeg har kjøpt et håndkle på clas ohlson (ga det i julegave til Kermit i år eller i fjor blir det jo nå), og det har hjulpet veldig for Kermit. Anbefaler det :-)

  Bika81

  SvarSlett