fredag 11. september 2009

Rekonvalesens

I går ble Alvin operert. Vi kjørte ham til dyreklinikken kl 8.30. Han fikk siste maten ganske tidlig kvelden før og ingenting i går morges. Han kunne drikke vann, men vanligvis blir han ikke tørst før han har spist. Han vimset rundt som vanlig da, virket ikke som han stussa over at han ikke fikk frokost før han ble stappa i bilen. Han er så happy for å komme på dyreklinikken (enn så lenge...), så han logra med halen og virket fornøyd da vi registrerte ham. Litt rart å forlate ham og ikke vite hva som kom til å hende... Dyrlegen skulle ringe så fort inngrepet var over så vi fikk vite hvordan det gikk, også skulle mannen hente ham mot middagstid når Alvin hadde sovet ut og var pigg igjen.
Først 12.45 ringte dyrlegen og sa at det hadde gått helt fint. De hadde fått bort hele svulsten med god margin, og han hadde vært stabil under hele inngrepet. Jeg var på jobb hele kvelden og gikk og venta på oppdateringer via mobilen mesteparten av tida, heldigvis unødvendig. Alvin var i kjempeform og var lykkelig over å komme hjem igjen. Han hadde nok litt vondt, og er vel fortsatt øm bakpå såret. Han prøver av og til å legge seg ned på den sida, men ombestemmer seg plutselig og snur seg. Han fikk med seg 'lampeskjerm' hjem, men mannen bytta den ut i en oppblåsbar sak fra dyrebutikken i stedet. Mye mykere og bedre å ha på. Alvin kommer ikke helt til plasteret med den heller, så den gjør nytta si. Var en som var ekstatisk over å se meg i går kveld da jeg kom hjem ja! :-)
Han får nå antibiotika og smertestillende i 3 dager. Så skal stingene tas om ca 12 dager og kragen etter det. Han har vennet seg utrolig fort til kragen, og tablettene er visst gode selv uten leverpostei. Lille tøffingen vår! :-)
Vi har vel senket skuldrene noe, men vi kommer nok til å lete litt rundt i pelsen etter kuler en stund framover når vi skal børste ham...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar