lørdag 29. august 2009

Trondheim hundefestival
Da kom turen til et svært arrangement - Trondheim hundefestival. Kjørte sammen med min kollega tidlig i morges etter en litt dårlig natt med magen full av nerver. Kanskje med rette, for da vi ankom Støren idrettspark som viste seg å være en stor friidrettsarena, var det mildt sagt EKSTREMT mye folk!!! Diger campingplass med campingbiler og -vogner i lange rekker, 14 ringer, hundrevis av hunder og jeg vet ikke hvor mange mennesker! Første jeg tenkte var 'Hjelp! Jeg vil hjem!!!'
Dommeren var heldigvis av det hyggelige slaget, pratet og tullet og lot Alvin tøyse fra seg på bordet. Han var imidlertid overhode ikke interessert i å gå eller stå i dag, han hoppet og spratt, galopperte og virret med hodet, så første valpeshowet var nok nybegynnerflaks. Endte på 2. plass av hannvalper 4-6 mnd og dermed ferdig for dagen.
Dommer: Zorica Salijevic.
Kritikk: "Godt utviklet, sterk kropp. Fin farge og kvalitet. Veldig gode vinkler, flott temperament. Utmerket!" :-)

Heldigvis er det mange hyggelige mennesker og gode muligheter for sosialt samvær på slike samlinger, så jeg fikk god undervisning og demonstrasjon av klipp mens vi var der. Han ser litt rufsete ut etterhvert som valpepelsen gror skikkelig til, så jeg må nok ta et skikkelig kurs i cockerklipp.
Tusen takk til Ingunn for lån av husrom og hjerterom i teltet og Tone for hjelp til klippen! :-)

2 kommentarer:

 1. Høres jo ut som det som trengs er litt mer ringtrening. Han får jo gode kritikker.. Blir spennende å følge med når han kommer opp til Junior:)
  Å man kommer vel alltid til å være litt nervøs før man går i ringen. Men etterhvert går det bedre.. (Sier hun som har stilt ut 4 ganger haha)

  SvarSlett
 2. Hei, trivelig å hilse på deg og Alvin igjen!
  Vi skal nok få ordnet pelsen til neste valpeshow, han ser jo ut til å få flott og lettstelt pels! :-)
  Vi sees!
  Hilsen Tone og cockerne på Icefern.

  SvarSlett